Nieuwe website

Sinds half november is de nieuwe website van de Stichting Edward Schillebeeckx online. Het ontwerp is van de hand van Frank Schrijvers van ArtError Webdesign. De oorspronkelijke website was hevig verouderd. De inhoud moest al lange tijd grondig herzien worden. En het ontwerp was ook aan vernieuwing toe. De Stichting heeft tevens een nieuw webadres: www.schillebeeckx.nl.

De Stichting is erg tevreden met het resultaat. “We hebben nu een ontwerp dat laat zien dat we als Stichting bij de tijd zijn. We zetten ons ook nu nog in voor het denken van de grote theoloog Edward Schillebeeckx. Met een nieuwe look en een vernieuwde inhoud,” aldus de ambtelijk secretaris.

De komende maanden wordt er nog verder gewerkt aan de vernieuwing van de inhoud, onder andere door video- en geluidsfragmenten aan de website toe te voegen. De Stichting zal vanaf heden ook geregeld laten horen waar ze mee bezig is. Via nieuwsberichten geven we de laatste stand van zaken neer: over deĀ  stichting in het algemeen, maar vooral over lopende zaken en activiteiten. Nieuws rond bijvoorbeeld de wisseling van de leerstoelhouder ‘Theologie en Cultuur’ en de publicaties in het project Verzamelde Werken Edward Schillebeeckx.

Stichting Edward Schillebeeckx nodigt u van harte uit de laatste ontwikkelingen via de vernieuwde website te blijven volgen.

the implied growth rates of these KORS
valentino flats3 Places to Find Discount Prices On Sunglasses