Masterclass Schillebeeckx

Professor Mary-Catherine Hilkert van de Notre Dame University (VS), zal eind mei een bezoek brengen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij zal een Masterclass verzorgen over Edward Schillebeeckx’s politieke theologie. Professor Hilkert is een expert in de theologie van Schillebeeckx. Afgelopen jaar verzorgde zij al een succesvolle lezingenreeks in Nijmegen.

De titel van de Masterclass luidt: Speaking of Salvation in a Secularized and Suffering World: Edward Schillebeeckx’s Social-Political Theology of Grace. De Masterclass omvat twee-en-een-halve verdiepende tekstelezing en discussie. De voertaal is Engels.

De Master vindt plaats op 26 mei (avond), 27 mei (gehele dag) en 30 mei (gehele dag) 2011. Op 11 mei (avond) zal dr. Stephan van Erp van de Faculteit der Filosofie, Theologie and Religiewetenschappen een voorbereidende lezing geven.

Meer informatie, zoals een studiehandleiding en literatuur, op verzoek. Neem voor meer informatie en inschrijving contact op met dr. Stephan van Erp (Radboud Universiteit, s.vanerp@rs.ru.nl) of Mijke Jetten (Stichting Edward Schillebeeckx, contact@schillebeeckx.nl). Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk in te schrijven, omdat er een beperkt aantal deelnemers is. Kosten zijn 80 euro. Vrienden van de Stichting Edward Schillebeeckx (http://schillebeeckx.nl/donatie) betalen 65 euro.

My solid red hair unfortunately disappears against the red backdrop
Chanel EspadrillesTIL the following fashion brands are all made